Ga naar de inhoud

Miriam Huysmans
NEI (Neuro Emotionele Integratie)-therapeut, Burn-out coach Traumaheler, Chi Nei Tsang (Oosterse buik- en orgaanmassage) behandelaar

Tamara heeft mijn website omgezet naar WordPress omdat ik daar zelf helemaal gek van werd.
Het resultaat is vele malen mooier dan wat ik me had voorgesteld. 
Ook de tips over de indeling en het gebruik van quotes, eigen foto’s en het vermelden van de opleidingen die ik volgde waren heel waardevol.
Tamara luistert heel goed naar je wensen en voert die feilloos uit.

Ik ben grote fan en heb mijn vaste VA gevonden.
Klant review foto

Marlou Aarding
Holistisch coach

Tamara heeft mij geholpen met alles wat achter de schermen komt kijken bij het kunnen downloaden van een gratis e-book op mijn site. Iets wat ik graag wilde regelen maar wat voor mij groot voelt om zelf te doen en waar mijn expertise zeker niet ligt.

Ik vond het een beetje spannend om dingen uit te besteden en deze samenwerking aan te gaan maar het is allemaal heel prettig verlopen. Wat ik prettig vind aan Tamara dat ze helder communiceert, doet wat ik vraag maar ook zeker mee denkt door bijvoorbeeld te laten weten waarom het handiger kan zijn om het op een andere manier te doen. Heel fijn.

Heerlijk dat mijn e-book nu te downloaden is en alles achter de schermen nu geautomatiseerd is. Doordat Tamara dit voor mij gedaan heeft, kan ik mijn tijd in de dingen stoppen waar ik wél goed in ben. Tamara en ik gaan zeker vaker samenwerken!

Ik ben Elke, sinds 1 juli eigenares van ‘Ambitious For Dogs’ , een trainingscentrum voor honden. Ik speelde al heel lang met dat idee maar wist totaal niet hoe eraan te beginnen.

Via een gezamelijke vriendin heb ik Tamara leren kennen en ik voelde direct een klik!

Tamara is een zeer rustig persoon die heel gestructureerd te werk gaat, wat bij de opstart van een zaak in bijberoep echt wel een must is.

Stap voor stap heeft ze me uitgelegd hoe we het gingen aanpakken, ze heeft mijn logo gemaakt, wat ik zelf direct ongelooflijk knap vind. Ze heeft voor mijn visitekaartjes gezorgd, niet alleen de bestelling maar ook heel de opmaak. Mijn reclamevlag in mijn tuin.

Ook de website is helemaal door haar ontworpen, ga zeker eens kijken want ik heb daar al ongelooflijk veel complimenten over gekregen, ik ben er echt fier op. http://www.ambitiousfordogs.be

Tenslotte heeft ze ook de sociale media helemaal op punt gezet. Ook nu alles zo goed als rond is mag ik haar contacteren voor eender wat, ze antwoordt en helpt direct.

Moest ik haar quoteren op 10 kreeg ze zeker een 11! Ik waardeer haar werk zo hard, er is nagedacht over de kleinste details.

Tamara is niet alleen een ongelooflijk toffe persoon waar je je direct goed bij voelt, ze is daarnaast nog ongelooflijk professioneel. Die combinatie maakt dat ze van mij een zeer warme aanbeveling krijgt.

Veel succes Tamara, jij gaat dat ongelooflijk goed doen!

Elke De Schutter
Ambitious For Dogs
Ekeren