Ga naar de inhoud
Home » Elke De Schutter

Elke De Schutter

Ik ben Elke, sinds 1 juli eigenares van ‘Ambitious For Dogs’ , een trainingscentrum voor honden. Ik speelde al heel lang met dat idee maar wist totaal niet hoe eraan te beginnen.

Via een gezamelijke vriendin heb ik Tamara leren kennen en ik voelde direct een klik!

Tamara is een zeer rustig persoon die heel gestructureerd te werk gaat, wat bij de opstart van een zaak in bijberoep echt wel een must is.

Stap voor stap heeft ze me uitgelegd hoe we het gingen aanpakken, ze heeft mijn logo gemaakt, wat ik zelf direct ongelooflijk knap vind. Ze heeft voor mijn visitekaartjes gezorgd, niet alleen de bestelling maar ook heel de opmaak. Mijn reclamevlag in mijn tuin.

Ook de website is helemaal door haar ontworpen, ga zeker eens kijken want ik heb daar al ongelooflijk veel complimenten over gekregen, ik ben er echt fier op. http://www.ambitiousfordogs.be

Tenslotte heeft ze ook de sociale media helemaal op punt gezet. Ook nu alles zo goed als rond is mag ik haar contacteren voor eender wat, ze antwoordt en helpt direct.

Moest ik haar quoteren op 10 kreeg ze zeker een 11! Ik waardeer haar werk zo hard, er is nagedacht over de kleinste details.

Tamara is niet alleen een ongelooflijk toffe persoon waar je je direct goed bij voelt, ze is daarnaast nog ongelooflijk professioneel. Die combinatie maakt dat ze van mij een zeer warme aanbeveling krijgt.

Veel succes Tamara, jij gaat dat ongelooflijk goed doen!