Ga naar de inhoud
virtuele assistent inhuren

Jouw rechterhand op afstand

Mijn missie: jouw onderneming ondersteunen

Mijn naam is Tamara en ik werk als virtuele assistent.
Ik ondersteun drukbezette coaches en therapeuten zodat zij nog meer kunnen doen van waar ze écht blij van worden. Zodat ze zich kunnen focussen op hun doelen. Zich kunnen ontplooien en richten op hun core business. Wil jij een virtuele assistent inhuren?

Herken je je in één van onderstaande punten? Dan zit je hier goed!

 • Je wil aan de slag met je website maar je weet niet waar te beginnen?
 • Een online leeromgeving voor je coachees lijkt je super. Maar wat is nu een goed platform? En hoe begin je hieraan?
 • Het lijkt je fantastisch dat je een online afsprakensysteem hebt waardoor je geen tijd meer verliest aan het plannen van afspraken, maar je hebt hier geen kaas van gegeten.
 • Het ontbreekt je aan de juiste tools om je creaties te maken voor je Instagram en Facebook posts, en je bent hier helemaal niet voor aangelegd?
 • Op zoek naar een logo, visitekaartje, flyer maar het ontbreekt je aan creativiteit?
 • Nieuwsbrieven handmatig  versturen vraagt zoveel tijd, je zou liever hebben dat je proces automatisch verloopt. Maar hoe doe je dat in godsnaam?
 • Je droomt ervan om een retreat te doen met je coachees maar de organisatie daarvan en de tijd dat het kost, houden je tegen.
 • Ik bied ondersteuning op maat.

Laten we samen kijken hoe ik jou het beste kan verder helpen.

Waarvoor een virtuele assistent inhuren?

Administratieve ondersteuning

Staat jou agenda boordevol met administratieve taken? Zou je liever meer tijd willen spenderen aan jou onderneming? Wil je tijd en tegelijk geld besparen? Bekijk welke taken ik van je kan overnemen. Staat jou taak er niet bij? Neem dan zeker contact op over de mogelijkheden.

Technische ondersteuning

Een website, online agendasysteem, online leeromgeving, e-mailsequence. Allemaal tools die je kunnen helpen om je online onderneming te optimaliseren. Weet je niet goed waar te beginnen, of is het allemaal te veel? Ik help je hier graag bij.

Event planning

Je wilt je eigen retreat hosten maar je weet niet waar te beginnen en organiseren is niet jouw sterkste punt. Ik kan je helpen! Organiseren van retreats en workshops is iets wat ik het liefste doe en ik ontzorg jou daar maar al te graag mee.

Wat anderen zeggen

Hoe zou het zijn om met iemand samen te werken die...

 • jouw taken die je bergen energie kosten met een gerust hart overneemt
 • ervoor zorgt dat het einde van je to-do lijst in zicht komt terwijl jij doet waar je goed in bent én graag doet
 • een creatief brein heeft;
 • meedenkt en nieuwe inzichten geeft;
 • je vertrouwen geeft;
 • discreet werkt;

Vanaf het moment je taken uit handen durft te geven kan je weer focussen op jouw missie, waar jij goed in bent, waar jij energie uit haalt namelijk coachen.

virtuele assistent inhuren

Over mij

Hallo, ik ben Tamara Lambrechts

Enthousiast, leergierig, spontaan en geduldig. Wel, dat is kort samengevat.

Na een aantal jaren als medische secretaresse te hebben gewerkt, heb ik bewust gekozen om vanuit thuis uit te werken als virtual assistant. Ik ondersteun ondernemers bij hun administratie, bied technische hulp en event planning aan.

Ik ben iemand die graag bijleert en openstaat om nieuwe dingen te ontdekken. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook heel belangrijk voor mij. Mijn keuze richt ik op ondernemers die werken als coach. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan groeien zodat je nog meer uit het leven kunt halen.

Van thuis uit werken is een bewuste keuze. Zo bepaal ik mijn werkuren en planning. Dit geeft samen een evenwichtige balans tussen energie en rust.

You can do anything but not everything
- David Allen -